Van der Gang Herenkleding

Op 12 april 2023 bestond Van der Gang exact 150 jaar. De herenkledingzaak werd in 1873 opgericht door Willem van der Gang. Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer met Jan-Michiel Willem van der Gang. Op de jubileumdag kreeg Van der Gang het predicaat Hofleverancier uitgereikt.

‘Een aanjager en stimulator, maatschappelijk betrokken, niet een product maar een begrip, authenticiteit en kwaliteit, het tilt Dokkum op’; woorden die werden gesproken door commissaris van de Koning Arno Brok en burgemeester van Noard-East Fryslân Johannes Kramer bij die uitreiking. ‘Het verwoord precies onze overtuiging’, zegt Jan-Michiel. ‘Dit doen we niet alleen, deze kleur aan Dokkum geven we samen. Ondernemen doe je samen. Dat we daar al vijf generaties lang voor staan, is een onwaarschijnlijk mooie geschiedenis. Dat de zesde generatie het predicaat mocht onthullen, is heel bijzonder.‘

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1873 zijn het de mensen die centraal staan. Wij staan naast u, naast jou om je voor elke gelegenheid passend te kleden. Voor werk, een weekendje weg, zomaar een feestje of je eigen bruiloft.

Welkom in Dokkum
Welkom bij Van der Gang

Adresgegevens

Grote Breedstraat 11
9101 KH DOKKUM

Bekijk alle winkels van Dokkum: