SK Shop

Na acht jaren op de Nieuwestad in Leeuwarden, komt SK Shop naar de Grote Breedstraat in Dokkum. Vanaf donderdag 31 maart kan er bij Sjoukje en Daisy gewinkeld worden voor dameskleding en lifestyle: “Van betaalbare mode – die regelmatig wisselt – tot tassen, make-up en sieraden, de complete look dus!”, vertellen de dames enthousiast.

Wisselende collectie
Acht jaar geleden begon Sjoukje Kooistra met SK Shop in Leeuwarden. Omdat het huurcontract afliep en Sjoukje van stoppen met werken nog niks wil weten, heeft ze haar winkel naar de Grote Breedstraat 44 verhuisd. “We willen ons hier in Dokkum onderscheiden met leuke vaste merkjes en elke week nieuwe items. Ook hebben we een nieuw plus size merk, Exxcellent, wat van maat 42 tot 46 en soms maat 48 gaat. We hadden vaak vraag naar deze grotere maten; betaalbare mode wat er leuk uitziet”, legt Sjoukje uit.

Kleding en meer
Naast kleding is de winkel gestyled met woonaccessoires, maar zijn er ook tassen, sieraden, parfumsets, make-up en zonnebrillen te vinden. “Je kan in onze ruim opgezette winkel terecht voor de complete look. Onze vaste klantenkring uit Leeuwarden is heel nieuwsgierig naar onze nieuwe plek, we hopen ze snel in Dokkum te ontvangen. Evenals de Dokkumers en de toeristen, natuurlijk!”

SK Shop is geopend op maandag van 13.00-17.30u, dinsdag tm donderdag van 10.00-17.30u, vrijdag van 10.00-20.00u en zaterdags van 10.00-17.00u. Op zondagen is SK Shop gesloten.

Bekijk alle winkels van Dokkum: