fbpx

Meubelstoffeerderij Dokkum

Bij Meubelstoffeerderij Dokkum kan werkelijk elk soort meubel worden gestoffeerd. Het familiebedrijf is begonnen in 1983  aan de Hanspoort in Dokkum en heeft alles in huis om te zorgen voor een vakkundig eindresultaat. Begin 2014 heeft Rienk Kooistra het bedrijf officieel van zijn ouders overgenomen.

Het herbekleden is te zien als een duurzame manier om meubels een tweede leven te geven.  Indien nodig kunnen wij een stoel of bank helemaal strippen en opnieuw in elkaar zetten, op een zo authentiek mogelijke manier. Maar ook voeren wij kleinere reparatiewerkzaamheden uit. Naast stoelen en banken kunnen wij ook uw boot, caravan of camper stofferen. Voor het herbekleden van klassiek tot de moderne desingmeubelen, onder andere Artifort, Leolux en Gispen, maar ook bijzondere projecten zoals preekstoelen en koetsen kunt u bij Meubelstoffeerderij Dokkum terecht.

De keuze in stoffen en leer is groot
Er zijn+/- 700 staalboeken met stof en leer in alle denkbare soorten en kleuren: Effen stoffen, maar ook gebloemde Engelse stoffen en hippe Scandinavische stoffen van gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. Bij ons vindt u stoffen voor elke smaak. Het is ook mogelijk staalboeken mee naar huis te nemen.

Adresgegevens

Hanspoort 3
9101KB Dokkum

Bekijk alle winkels van Dokkum: