Madera Wonen

Madera Wonen Dokkum is al een geruime periode gevestigd op de zuiderschans 1B in Dokkum. Met de nieuwe koers die ze zijn gaan varen gaan ze echt voor sfeer & comfort. Dit zorgt voor een warme uitstraling binnenshuis. Je kunt bij Madera Wonen Dokkum slagen voor je gehele inrichting!


Naast bankstellen, kasten, tafels en stoelen kun je ook bij Madera terecht voor vloerkleden en verlichting. Elke week worden er nieuwe spullen bij ons afgeleverd die het bekijken waard zijn!

Paul: “Wil je echt voordelig slagen dan kun je nog steeds profiteren van veel opruiming van onze eigen meubels. Om plaats te maken voor nieuwe modellen, kun ook showmodellen op de kop tikken met veel korting!”

Kies voor gezelligheid tijdens koudere maanden

Vooral in de koudere maanden wil men het in huis sfeervol en gezellig hebben. Daarom is Madera Wonen in Dokkum de uitgelezen plek om inspiratie op te doen. Natuurlijk kun je er terecht voor meubels, vloerkleden en behang. Maar wat is een sfeervolle inrichting zonder goede verlichting? “Daarom hebben we onlangs een complete verlichtingsafdeling toegevoegd”, laat eigenaar Paul de Jong weten. 

Adresgegevens

Zuiderschans 1B
9101PZ Dokkum

Bekijk alle winkels van Dokkum: