fbpx

Jensen familyshop

Met een passie voor mode zijn de winkels van Jensen Familyshop al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht in de grote steden van Friesland, Dalfsen en Dronten. Bij ons vind je comfortabele, modische maar vooral betaalbare kleding voor het gehele gezin vanaf maat 50 t/m maat 4xxl.

VOOR JONG EN OUD ALTIJD DE JUISTE BETAALBARE LOOK!

We hebben unieke eigen merken voor de damesherenjongensmeisjesbaby jongens en baby meisjes die in Friesland alleen in onze winkels en online verkrijgbaar zijn. Per seizoen selecteren we met trots de mooiste mix and match collecties voor het complete gezin in verschillende modische kleurbeelden. Daarnaast worden onze collecties aangevuld met trendmerken van het Deense bedrijf Bestseller en andere wisselende modische collecties uit binnen en buitenland. 

Ben je dus op zoek naar een leuke jurkbroek of een nieuwe oufit of zoek je een bepaald artikel om je outfit af te stijlen dan en je bij Jensen Familyshop zeker aan het juiste adres. Laat je verrassen door onze ruime betaalbare collectie voor jong en oud. We hebben voor de sportieve, casual, geklede of trendy klant altijd de juiste look.

Adresgegevens

Grote Breedstraat 14B
9101 KJ Dokkum

Bekijk alle winkels van Dokkum: