Audiocom

Telefoonwinkel Dokkum

Audiocom is de telefoonwinkel in Dokkum waar je ook als toerist terecht kunt voor al je mobiele telefoonbehoeften.

Met een breed scala aan producten en services, is Audiocom de ideale bestemming wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, een accessoire voor je telefoon of een reparatie. In onze winkel in hartje binnenstad, vind je een uitgebreid assortiment aan mobiele telefoons van verschillende merken en modellen. Je vindt er dus altijd een telefoon die perfect aansluit bij je behoefte en voorkeur. 

Ruime selectie telefoonaccessoires

Daarnaast hebben we een ruime selectie accessoires, waaronder hoesjes, screenprotectors en opladers om de functionaliteit of het uiterlijk van jouw telefoon te verbeteren. Ons vriendelijke en deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of om je vraag te beantwoorden. 

Telefoon reparatie in hartje binnenstad

Is je telefoon beschadigd of defect? Dan bieden we een uitstekende reparatieservice met originele onderdelen voor een scherpe prijs. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een batterij die niet meer oplaadt of andere technische problemen, onze ervaren vakmensen team kunnen snel en professioneel de reparatie aan je telefoon uitvoeren. Dan kun jij tijdens je vakantie of dagje Dokkum zo snel mogelijk weer gebruik maken van je telefoon. 

Met telefoons van alle bekende merken, een vriendelijke service en betrouwbare reparaties, is Audiocom jouw winkel bij uitstek wanneer je op zoek bent naar alles wat met een mobiele telefoon te maken heeft!

Loop binnen aan de Keppelstraat 15 in Dokkum!

Adresgegevens

Audiocom
Keppelstraat 15
9101 MT Dokkum

Bekijk alle winkels van Dokkum: