Camping pod – De Schreiershoek

Camping pods voor de echte natuurliefhebber

Op het idyllische Vakantiepark de Schreiershoek in Dokkum vind je de charmante “Pod hotelkamers”, die zich onderscheiden als een ware oase van rust en natuur. Deze knusse accommodaties zijn strategisch geplaatst op de meest pittoreske locaties binnen het park, waar ze zowel beschutting bieden als een prachtig uitzicht op het water. Met hun compacte en efficiënte ontwerp belichamen deze Pod hotelkamers het principe van ‘klein maar fijn’, en zijn ze een perfecte keuze voor iedereen die de schoonheid van de natuur van dichtbij wil ervaren.

Een camping pod voor de echte natuurliefhebber

Voor de echte natuurliefhebbers biedt deze bijzondere verblijfplaats een unieke manier om te overnachten in de serene omgeving van Dokkum. Wanneer je besluit om met drie of vier personen te boeken, wordt automatisch de naastgelegen slaaphut voor je gereserveerd. Deze aanvullende slaaphut is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, wat het een ideale optie maakt niet alleen voor kinderen, die er dol op zullen zijn, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een beetje extra ruimte of privacy.

Het concept van de Pod hotelkamer, gecombineerd met de slaaphut, biedt een flexibele en gezellige verblijfsoptie voor gezinnen, vrienden of stellen. Indien je met z’n tweeën komt maar toch graag de extra slaaphut wilt gebruiken, kun je dit eenvoudig aangeven in de opmerkingen bij je boeking. Het vriendelijke team van Vakantiepark de Schreiershoek staat klaar om je verzoek te behandelen en ervoor te zorgen dat je verblijf precies aan je wensen voldoet.

Meer dan een plek om te slapen

De Pod hotelkamers op Vakantiepark de Schreiershoek zijn meer dan alleen een plek om te slapen; ze zijn een uitnodiging om te ontspannen, te onthaasten en te genieten van de natuurlijke pracht van Friesland. Of je nu wakker wordt met het geluid van kabbelend water, de dag doorbrengt met het verkennen van de omgeving van Dokkum, of de avond afsluit onder de sterrenhemel, een verblijf in deze bijzondere accommodatie zal ongetwijfeld een memorabele ervaring zijn.

Bekijk meer foto’s en andere accomodaties op onze site.

Adresgegevens

Schreiershoek Recreatie
Tichelwei 32P
9125 EB Dokkum / Oostrum

Bekijk het overzicht overnachten in Dokkum: