Hotel Van der Meer

Aan de stadspoort staat het volledig vernieuwde Grandcafé – Hotel van der Meer. De centrale ligging, vlakbij parkeermogelijkheden, biedt de perfecte locatie om Dokkum en haar omgeving te verkennen. Op deze fijne plek kun je de tijd nemen om te genieten, te ontspannen en heerlijk samen te zijn. Het enthousiaste en zorgzame team staat dagelijks klaar om u te verwelkomen!

Overnachten

Wakker worden op een heerlijk kingsize boxspring, de openslaande ramen van het Franse balkonnetje opendoen en direct uitzicht op de unieke plekjes van Dokkum, dat kan bij Hotel van der Meer! Onze sfeervolle en moderne comfortkamer, luxekamer of familiekamer zijn stuk voor stuk uniek. Met warme kleuren, mooie materialen en voorzien van alle gemakken, is het niet moeilijk om hier tot rust te komen.

Elke kamer is voorzien van gratis WIFI, en beschikt over een smart-tv waarmee met uw tablet of telefoon uw favoriete film gestreamd kan worden. Alle kamers, op de eerste verdieping, hebben airconditioning, zodat u ook in de zomer zeker bent van een fijn verblijf. Zet ook gerust een kopje koffie of thee, het staat voor u klaar!

Maak uw verblijf bij Hotel van der Meer compleet met een ontbijt of een diner in ons restaurant! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Adresgegevens

Grandcafé – Hotel Van der Meer
Woudweg 1
9101 VH Dokkum

Bekijk het overzicht overnachten in Dokkum: