B&B de Terpen

Wakker worden met uitzicht over de landerijen? Soms lopen zelfs de hertjes uit het naastgelegen bos door je tuin! Op een mooi plekje in het inmiddels populaire Dokkum verblijf je het gehele jaar door uiterst comfortabel in het hagelnieuwe appartement voor maximaal 4 personen en een baby/peuter. Het appartement is volledig geïsoleerd, verwarmd en compleet ingericht.

Voorzien van een knusse woonkamer, een slaapkamer (met een tweepersoonsbed, in de woonkamer een slaapbank en optioneel een babybedje) een nette badkamer voorzien van handdoeken en een compleet ingerichte keuken.

Vanaf het privé terras geniet je van het groene uitzicht. Neem plaats met een lekker wijntje of biertje in de tuinset en geniet van de zonsondergang. Zin om te barbecuen? Deze is optioneel bij te huren. Zet een paar stappen naar voren en je staat aan de Dokkumer Ee welke overal naar verbonden is. Wil je met een Sup of een bootje de Dokkumer wateren verkennen? B&B de Terpen kan dit voor je regelen.

Ook een baby pakket is te huur. Er staat dan een opgemaakt ledikantje voor u klaar, een tafelstoel en een aankleedkussen.

Adresgegevens

Bed and Breakfast De Terpen
Lytselaard 14
9101 SP Dokkum

Bekijk het overzicht overnachten in Dokkum: