fbpx

Jaarmarkt Dokkum 2024

Jubileumeditie #50

Welkom in Dokkum!

Op vrijdag 2 augustus vindt voor de 50e keer de Dokkumer Jaarmarkt plaats van 11 uur ‘s ochtends tot 21 uur ‘s avonds. Langs de Zijl, Suupmarkt, Diepswal, Grote en Kleine Breedstraat en de Koornmarkt staat dan een lint aan kramen klaar voor de duizenden bezoekers. Een gezellige slentermarkt op één van de oudste markten van Nederland. De historische binnenstad is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dokkum is één lange wandelpromenade met onderweg genoeg terrassen voor een hapje en een drankje.

Voeg je koptekst hier toe

Over de jaarmarkt

Kerstfair Dokkum 2023

Op de Kerstfair van Dokkum waan je jezelf even in Victoriaans Londen van 1843 – het jaar dat Charles Dickens zijn ‘A Christmas Carol’ schreef. Slenter langs meer dan 100 kramen met op de tafels alleen kerst- en winter wonen gerelateerde koopwaar.
Kerstfair 2023 Dokkum

Wat voor kramen?

Voorgaande jaren ontvingen we van alles: van dameskleding tot borduurwerk, schoonmaakartikelen tot horloges, 2e hands boeken tot boerenkaas, edelstenen tot Chinese en Zuid-Amerikaanse artikelen, en nog veel, veel meer. Laat uw smaakpapillen verrassen door de diverse kramen met lekkere etenswaren. Worst, frites, kaas, hamburgers, loempia, ijs en nog veel meer.

Muziek

Van Pleinfeest tot aan Volkscafé, zelfs advocaat en
dominee zingen luidkeels een avond mee’’. In een mum van tijd weet hij de tent op de kop te zetten. Want wie van gezelligheid houdt, houd van Douwe Kamminga.  Van Levenslied, tot Gouwe Ouwe, muziek zit Douwe simpelweg in het bloed. Zijn carrière raakt vanaf 2010 in een stroomversnelling na de debuutsingle De Orgelman. Al snel volgen daar de singles Ieder Afscheid Is Een Nieuw Begin (2011) en Annalena (2012) . ♫ ‘Verborgen Waarheid (2016)

..Vandaag de dag, is deze Fries allang geen onbekende meer in het feestcircuit. Menig café, feesttent, festival en bedrijfsfeest wist hij al op de kop te zetten. Op eigenzinnige wijze weet hij het publiek mee te krijgen, van Pleinfeest tot aan Volkscafé, – van hier tot aan Enschede! Zelfs advocaat en dominee zingen luidkeels een avond mee.

Onze tips voor een hapje & een drankje

De jaarmarkt voor exposanten

De jubileumeditie van de jaarmarkt belooft weer een mooie editie te worden. We hebben de afgelopen tijd ons best gedaan om het reserveren van kramen voor de jaarmarkt online te kunnen doen en dat is gelukt. Via onderstaande formulier kun je eenvoudig een plek reserveren. Heb je voorkeur voor een positie? Geef dit dan even aan in het betreffende formulier. Uiteraard doen we ons uiterste best om aan de voorkeur te voldoen, maar het is geen garantie dat je ook inderdaad op die plek kunt staan. Na je inschrijving ontvang je binnen enkele weken een (digitale) factuur. Deze moet voor de tijd worden voldaan. 

Voeg je koptekst hier toe

Reserveer je kraam


Kraam incl. standplaats: incl. BTW € 50,=
(Btw 21% € 8.68. Excl. BTW € 41,32)

Prijs per meter grond plaats € 10 per meter
(frontbreedte)

Veelgestelde vragen voor exposanten

Nee, het is niet toegestaan om alcohol te verkopen tijdens de jaarmarkt. 

Ja, dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor even contact op met: promotiedokkum@gmail.com.