fbpx

Goede redenen om met je vriendinnen een weekend naar Dokkum te gaan

Koffietje hier, winkel daar, urenlang bijkletsen, slenteren door de historische binnenstad van Dokkum, lekker badderen op z’n tijd, even op de fiets een blokje om, nog maar een koffie, langzaam over op een wijntje, beslissen waar je gaat dineren, dit is hoe een vriendinnenweekend in Dokkum eruit kan zien!

Er zijn heel veel goede redenen om met je vriendinnen een weekend naar Dokkum te gaan. We nemen de belangrijkste even met je door.

  1. Je hebt hier superleuke winkels en boetiekjes die je nérgens anders vindt. Dokkum staat bekend om de persoonlijke benadering in iedere winkel. Leuk om te weten; winkeliers weten hier van elkaar wat er in hun winkel hangt. Ze helpen jou en elkaar graag!
  2. Er is ruime keus in bedden: een vakantiehuis met z’n allen, een hotel met alle luxe of juist wat eenvoudiger, een camperplaats of camping en een schat aan B&B’s; het maakt niet uit met hoeveel vriendinnen je komt, plaats genoeg!
  3. Een weekend weg in Dokkum is heel relaxt. Je komt terecht in een gezellige stad met een gemoedelijke sfeer. Je hebt hier de rust en de ruimte in en buiten de stad om even helemaal tot jezelf te komen, samen met je vriendinnen natuurlijk
  4. Ontspanning en inspanning gaan ook nog eens heel goed samen in Dokkum. Je kunt je laten verwennen in een beauty- of nagelsalon, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan suppen, kanovaren, of al je energie kwijt in ‘de sloopkeamer’. Het maakt je vriendinnenweekend onvergetelijk!
  5. Wist je dat Dokkum 7 hotspots heeft? Ontdek ze met je vriendinnen met een stadswandeling met gids, een audiotour of met virtual of augmented reality. Kies de manier waarop jij wilt en laat je er alles over vertellen bij Museum Dokkum.
  6. Lekker eten en drinken is er in Dokkum in overvloed. Zeker weten dat jij en je vriendinnen keuzestress krijgen. De restaurantjes en terrassen zijn namelijk allemaal leuk. Hoeveel streep jij eraf in je vriendinnenweekend?

Bekijk meer actueel: