fbpx
Twirre Streekmarkt

Twirre Streekmarkt

30 30 mensen hebben dit evenement bekeken.

De reis die veel producten afleggen om bij de consument te komen kan veel korter en hoeft over lang niet zoveel schijven te gaan wanneer je zelf koopt bij lokale producenten. Om die reden wordt Twirre Streekmarkt georganiseerd op De Zijl in Dokkum. Bijzonder aan de Twirre Streekmarkt is dat deze is ontstaan vanuit een burgerinitiatief. Bij een bijeenkomst van Twirre werd de vraag opgeworpen of het mogelijk was om een centraal punt te realiseren waar lokale producten verkocht zouden kunnen worden. Hieruit is de Twirre Streekmarkt ontstaan. Eerdere edities werden steeds door ruim duizend mensen bezocht.

Op de Zijl in Dokkum komen ambachtelijke lekkernijen en lokale producten samen. Proef de smaakvolle verscheidenheid van vers geplukte groenten, heerlijke kaas en ambachtelijk bier, allemaal rechtstreeks van boerderijen en ambachtslieden uit de regio. Kom genieten van de authentieke sfeer en ondersteun de lokale boeren, vissers en ondernemers op de Twirre Streekmarkt!

Wil jij ook graag op de Twirre Streekmarkt staan met jouw product? Meld je aan voor één of meer edities bij marktmeester Christiaan Groen (christiaan@twirre.frl)

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar promotiedokkum@gmail.com

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

27-07-2024 - 10:00
 

Locatie

Share With Friends