fbpx

Lunchcafé AndurZ

https://maps.app.goo.gl/jr2bT7K8CjHujgNP8

AndurZ is gelegen in het sfeervolle en historische centrum van Dokkum, waar iedereen welkom is! Iedereen is namelijk ‘anders’ en dat is juist de kracht van ieder individu. Daar ligt bij ons ook echt de nadruk; durf helemaal jezelf EN anders te zijn dan een ander, hierdoor zal je boven jezelf uitstijgen!

Bij lunchcafé AndurZ bieden we een zinvolle en waardevolle werkplek aan mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Met de nadruk op, kijken naar wat mensen wél kunnen en daarbij de juiste begeleiding en training bieden, die hen in staat stelt zichzelf te ontwikkelen. Dit alles midden in de maatschappij. 

We vinden het belangrijk dat deze bijzondere medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien binnen een veilige en plezierige werkomgeving. Bij ons kunnen ze zich ontwikkelen in alle facetten die komen kijken bij een lunchcafé. De totale beleving bij AndurZ zal ook net even ‘anders’ zijn, dan je bij andere horecazaken gewend bent. Gastvrijheid staat bij ons voorop en we streven er dan ook naar om iedere gast een fijne beleving te laten ervaren.   

Adresgegevens

Grote Breedstraat 13
9101 KH Dokkum

Bekijk het overzicht eten & drinken in Dokkum: