KB Food & Drinks

KB Food & Drinks is een restaurant waarbij kwaliteit en gastvrijheid voorop staat. De vleesgerechten worden bereid op de Green Egg met vlees van slagerij Smit uit Ternaard. Bij KB kunt u terecht voor een lunch, diner, een hapje en een drankje of een glas wijn van onze uitgebreide kaart.

Stadstuin

Het restaurant beschikt over een prachtige stadstuin, gelegen op het zuiden. De verwarming, vuurkorven en comfortabele zitplaatsen zorgen ervoor dat u hier het hele jaar door kan zitten, mooi weer of niet!

Mooie wijnen

KB heeft een uitgebreide wijnkaart en serveert 18 verschillende wijnen (per glas), en daarnaast nog verscheidene wijnen per fles. Daarnaast werkt het restaurant met WineStein, een digitale sommelier. Op de tablet vindt u alle wijnen en gerechten en kunt u kijken wat het beste past bij uw gerecht of smaak.

Borrelen aan de bar

KB beschikt over een prachtige bar en mooie bartafels waar je heerlijk kan zitten voor een cocktail, een lekker tapbiertje, speciaalbier, glas wijn met daarbij een hapje van onze borrelkaart. Daarnaast worden er leuke avonden georganiseerd met live muziek of een DJ.

Kids zijn welkom

Ook kinderen zijn bij KB van harte welkom. Op de uitgebreide kaart vinden ze vast iets lekkers om te eten. En terwijl ze daarop wachten kunnen ze zich vermaken in de klimtoren, of speelhoek met van alles te doen. In het weekend is er een nanny aanwezig die de kinderen op een leuke manier vermaakt.

Groepen

Ook voor groepen is de KB geschikt. Voor groepen bieden wij een keuzemenu aan. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Adresgegevens

Keppelstraat 4
9101 MV Dokkum

maandag:  12:00-23:00
dinsdag:  11:00-23:00
woensdag:  11:00-00:00
donderdag:  11:00-00:00
vrijdag:  11:00-01:00
zaterdag:  10:00-01:00
zondag:  gesloten

Bekijk het overzicht eten & drinken in Dokkum: